U bent op zoek naar foto’s van sportwagens,van autoraces,van racecircuits of van formule 1-wagens? Dan bent U hier op het juiste adres.Op onze website vindt U een ruime assortiment foto’s van autoraces,waarvan vele nooit eerder gepubliceerd.

Welkom

Er hangt een bedwelmend parfum van hete motorolie en verbrand rubber over deze webstek,en dat hoeft niet te verbazen,want dit is een webstek voor echte autosportfans.Met zijn foto’s wil de webmaster U de sfeer laten proeven van autoraces in de jaren ’60,’70 en ’80 van de vorige eeuw.

Er is keuze zat : Formule 1, touringwagens, en uithoudingsraces zoals de legendarische 24 uur van Le Mans. Het tijdperk van auto’s als de Cooper S, de NSU TT, de Porsche 917 en de Ferrari 512-allemaal namen die de autosportfans toen deden dromen en destijds vereeuwigd werden door de webmaster.

Dus volgas naar de fotogalerij.

 

 

Daniel Hendrickx

De webmaster is een volbloed autosport fanaat van 60 jaar en als fotograaf een zuivere autodidact.Hij heeft zo’n 10 jaar de Europese racecircuits afgedweild als professionele autosport fotograaf

Zijn foto’s verschenen regelmatig in de tijdschriften “Sport- Moteur”en “Virage-Auto “-verplicht leesvoer voor de Belgische autosportfan destijds-Daniel Hendrickx heeft vrijwel alle nationale en internationale races in de tijdvak 1965-1973 bijgewoond en gefotografeerd.

Jochen Rindt, Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi en uiteraard onze Belgische kampioenen Jacky Ickx  en Teddy Pilette,Daniel Hendrickx heeft  hun exploten allemaal vastgelegd op gevoelige plaat.

Onthaal - Terugblik - Gallerij - Contact - Français - English